Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@01:30:03 GMT

چرا زهرا ابراهیمی از ایران رفت؟

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۱۶۳۸۲

چرا زهرا ابراهیمی از ایران رفت؟

به گزارش صدای ایران،زهرا امیر ابراهیمی این روزها با فیلم جدیدی به نام «عنکبوت مقدس» ساخته ی علی عباسی در جشنواره کن حضور یافته است.زهرا امیرابراهیمی بازیگر سابق سینما و تلویزیون ایران که پس از انتشار فیلم خصوصی اش در دهه ۸۰ به فرانسه مهاجرت کرد.



فیلم عنکبوت مقدس به کارگردانی علی عباسی و نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی، محصول سال ۲۰۲۲ و درباره ی سعید حنایی، قاتل زنان خیابانی مشهد در اواخر دهه ی هفتاد است که قاتل عنکبوتی لقب گرفته و انگیزه ی خود از این قتل ها را پاک کردن جامعه از فساد و فحشا عنوان کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





زهرا امیرابراهیمی در این فیلم نقش روزنامه نگار زنی را ایفا می کند که درباره ی قاتل زنان خیابانی مشهد تحقیق می کند. نقش سعید حنایی را مهدی بجستانی ایفا کرده است.


فروزان جمشید نژاد، آرش آشتیانی، سینا پروانه و سارا فضیلت برخی از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

پیش از این نیز فیلم دیگری درباره ی سعید حنایی به نام «عنکبوت» ساخته شده است. این فیلم که محصول سال ۹۸ و ساخته ی ابراهیم ایرج زاد است، در اواخر سال ۱۴۰۰ در سینماهای ایران به نمایش درآمد. در این فیلم نقش سعید حنایی را محسن تنابنده ایفا می کرد.

​​​علی عباسی، کارگردان فیلم عنکبوت مقدس، متولد سال ۱۳۶۰ در تهران است. او در سال ۷۸ به دانشگاه پلی تکنیک تهران رفت و پس از مهاجرت به اروپا در سال ۲۰۰۷ موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته معماری از فرهنگستان پادشاهی علوم سوئد شد. او سپس در آکادمی ملی فیلمسازی دانمارک به تحصیل در رشته کارگردانی و فیلمسازی مشغول گشت و در سال ۲۰۱۱ از این آکادمی فارغ التحصیل شد. او در حال حاضر ساکن دانمارک است.علی عباسی تاکنون یک فیلم کوتاه و ۳ فیلم بلند ساخته است. فیلم «مرز» (Border) اثر شاخص این کارگردان، در سال ۲۰۱۸ برنده ی جایزه ی بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن شد. «مرز» برای حضور در بخش بهترین فیلم خارجی‌ زبان جوایز اسکار سال ۲۰۱۹ نیز انتخاب شد و در جمع نامزدهای بخش بهترین چهره پردازی نیز قرار گرفت اما موفق به کسب این جایزه نگردید.

زهرا امیرابراهیمی متولد سال ۱۳۶۰ در تهران و فارغ التحصیل رشته بازیگری تئاتر است.

پس از ساخت یک فیلم کوتاه در دوران نوجوانی، فعالیت بازیگری خود را از تئاتر آغاز کرد.

در سال ۷۹ با فیلم «انتظار» به کارگردانی محمد نوری زاد برای اولین بار جلوی دوربین رفت و سپس در سال ۸۳ با بازی در سریال «کمکم کن» ساخته ی قاسم جعفری وارد تلویزیون شد.

پس از بازی در چند فیلم و سریال دیگر، در سال ۸۵ با سریال پربیننده «نرگس» به کارگردانی سیروس مقدم به شهرت رسید.

در سال ۸۵ و اندکی پس از اتمام پخش سریال «نرگس»، فیلمی غیراخلاقی از زهرا امیرابراهیمی منتشر شد که زندگی او را زیر و رو کرد. این ویدئو ظرف مدت کوتاهی بارها تکثیر و توزیع شد.

زهرا امیرابراهیمی در ابتدا انتساب این ویدئو به خودش را انکار و ادعا کرد ویدئوی مذکور با فردی شبیه به او و با استفاده از تکنیک های گریم یا مونتاژ ساخته شده بود.

پس از این اتفاق، زهرا امیرابراهیمی به فرانسه مهاجرت کرد و فعالیت حرفه ای خود را در آنجا با بازی در فیلم و تئاتر و فیلمسازی ادامه داد.

او در سال ۹۸ در گفتگویی با یک شبکه ماهواره ای فارسی زبان اعلام کرد شخصی که فیلم خصوصی او را پخش کرد مجید بهرامی، بازیگر سینما و تئاتر بود که در سال ۹۳ در سن ۳۷ سالگی بر اثر سرطان درگذشت.

او گفت در ابتدا تصور می کرد این فیلم توسط پسری که با او در رابطه بود منتشر شده بود اما بعد از مدتی مشخص شد این ویدئو توسط مجید بهرامی پخش شده بود.

​​​

بر اساس حکم دادگاه که بخش هایی از آن در شبکه های اجتماعی منتشر شده است،بهرامی به خاطر انتشار این فیلم غیر اخلاقی به یک سال حبس، جریمه نقدی و تحمل ۷۴ ضربه شلاق و بابت «تشویق به فساد و فحشا و فراهم کردن موجبات آن» به تحمل ۵ سال حبس محکوم شد که در نهایت پس از گذراندن چند ماه زندان آزاد شد و به فعالیت حرفه‌ ای خود ادامه داد.

به اقرار بهرامی، زمانی که امیرابراهیمی مدتی در منزل خواهر پسری که با او در رابطه بود زندگی می‌ کرده، یک روز در مهمانی ای در آن خانه، فایل ویدئوی مذکور را روی کامپیوتر شخصی امیرابراهیمی پیدا می‌ کند و آن را روی یک سی‌ دی ذخیره می‌ کند و مخفیانه با خود می‌ برد.

زهرا امیرابراهیمی نیز در دادگاه محکوم شده بود. او با اتهام «موجبات فساد از طریق برقراری روابط نامشروع» محاکمه شد. او که ممنوع الخروج شده بود و به قید وثیقه آزاد بود، صبح روزی که قرار دادگاه داشت و احتمال می‌ داد که بازداشت شود، از ایران خارج شد و غیاباً بابت «روابط نامشروع غیر از زنا» به تحمل ۹۰ ضربه شلاق و ۱۰ سال ممنوعیت از فعالیت در تمام عرصه‌ های هنری و بازیگری محکوم شد.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: زهرا ابراهیمی زهرا امیرابراهیمی سعید حنایی علی عباسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی شامگاه سه‌شنبه در آئین تکریم از ۵۰۰ معلم نمونه استان اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطر ۳۴۵ معلم و ۵۷۰۰ دانش آموز شهید استان اصفهان در جنگ تحمیلی، اظهار داشت: شهدا تربیت یافتگان معلمانی هستند که خود تربیت یافته آموزگارانی چون علما و ائمه معصومین بودند و افتخار می‌کنیم که معلم و همکار انبیا هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین افتخارات ما این است که در مسیر انبیای الهی حرکت می‌کنیم، خاطرنشان کرد: برای تربیت امانت‌های خود یعنی دانش آموزان باید کوشا باشیم زیرا تربیت دانش آموز الویت اول معلم و رساندن دانش آموز به کمال انسانی، هدف غایی او می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شیوه تکریم از معلم در اصفهان طی ۲ سال گذشته تغییر کرده است، ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش استان مطرح شد که تکریم از معلم، وظیفه همگان است همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز چنین فرمودند و اینکه جامعه باید تجلیل گر و سپاسگزار معلم باشد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه ستاد بزرگداشت مقام معلم به ریاست استاندار اصفهان و در شهرستان‌ها با محوریت فرمانداران تشکیل شد، افزود: برای پویش تکریم معلمان، مسؤولان استانی پای کار آمدند و هر مسؤولی سال گذشته برای تکریم معلمان به مدارس رفت؛ اقدامی که امسال برای سراسر کشور الگو شد.

وی با بیان اینکه از سال گذشته پوششی تحت عنوان معلم فداکار با هدف الگوسازی معلمان اثرگذار در استان برگزار شده است، خاطرنشان کرد: معلمانی که شاید به لحاظ شاخصه‌های بخشنامه‌ای نمی گنجیدند اما کارهای مهمی در منطقه خود انجام داده بود مانند آموزگاری که ۱۵۴۰ نفر از دانش آموز بازمانده از تحصیل را به دامن مدرسه بازگردانده یا معلمی که کودکان کار را در مدرسه جمع کرده و نه تنها به تحصیل آنان بلکه برای معیشت خانواده آنان فکر می‌کند یا معلمی که با بیماری صعب العلاج ایثارگرانه وارد کلاس می‌شود و می‌گوید که در کلاس حالم خوب می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه به پویش معلم فداکار یک ۱۵۰۰ نفر توسط خانواده‌های دانش آموزان و فرهنگیان معرفی شدند، تصریح کرد: معلم نمونه باید در همه ابعاد از جمله مسائل تربیتی، دینی، اعتقادی و آموزشی و پژوهشی و آنچه برای یک مربی نیاز است، شاخص باشد.

ابراهیمی افزود: همواره در همه جلسات بر خود فرض می دانم که بر برگزاری نماز جماعت مدارس تاکید داشته باشیم و معلمان نمونه باید در صدر صفوف نماز جماعت باشند زیرا اگر خانواده متعالی، دانش آموز منظم و مرتب و برکت برای علم و اندیشیدن می‌خواهیم باید در نماز به دنبال آن بگردیم.

کد خبر 6099852

دیگر خبرها

  • سنگ قبر ۴۵۰ میلیون تومانی در بهشت زهرا(س)!
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • دیدار مسئولان و کارگزاران حج با رهبر انقلاب تا ساعتی دیگر
  • اردوی تیم دوومیدانی نابینایان و کم‌بینایان با حضور ۶ ورزشکار
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • پایان پیکار‌های ووشو جوانان دختر مازندران در بابلسر
  • برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی